Italiaanse dames vesten

Er zijn verschillende soorten Italiaanse dames vesten. Denk aan soorten modellen, pasvorm, gebruikt materiaal en gelegenheid. Een Italiaans damesvest is net even die extra touch bij je outfit. Het kan ook een vestje zijn die je in combinatie met een jurk draagt of meeneemt naar je zomeravond diner voor als het afkoelt. Zoals gezegd heeft elke gelegenheid zijn eigen passende Italiaanse damesvest. We hebben ze veel soorten Italiaanse damesvesten, waarbij de belangrijkste en meest voorkomende modellen zijn:

  • Wikkelvesten
  • Bolero’s
  • Gebreide vesten
  • Korte vesten
  • Lange vesten
  • Sweatvesten

Wat is een Italiaans dames vest?

Wat maakt een dames vest nou precies Italiaans en wat is een Italiaans damesvest eigenlijk? We lieten al zien dat er veel verschillende soorten vesten en modellen zijn. Echte Italiaanse damesvesten zijn ontworpen en gemaakt in Italië. En damesvesten uit Italië van echt Italiaanse modeontwerpers klinkt heel prijzig, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Ook worden Italiaanse dames vesten gekenmerkt door een unieke stijl. Kijk je wel eens een Italiaanse film of ben je in Italië geweest en dat je dacht: Hoe komen mensen toch aan die prachtige kleren? Waar koop ik dat? Daar hebben wij een antwoord op en een oplossing voor met prachtige kwaliteit.

Italiaanse dames vesten kopen bij Via Fillungo

Via Fillungo zorgt elke maand voor nieuwe modellen Italiaanse dames vesten. Het voordeel is dat je bij ons zowel online als de winkel in Nijmegen kunt komen shoppen. Daarnaast zijn we continu op zoek naar nieuwe items en nieuwe Italiaanse damesvesten. Dus zit er vandaag niks voor je tussen, houd de shop dan in de gaten want het aanbod is altijd uniek en wisselt continu.

We begrijpen dat je op zoek bent naar iets speciaals als je zoekt naar een Italiaans damesvest. Precies die speciale Italiaanse beleving krijg je bij ons assortiment in de winkel.

We zitten dan wel enkel gevestigd in Nijmegen, maar onze klanten reiken tot aan… Italië!

Ben je op zoek naar iets speciaals? Geef het gerust aan, dan kunnen we altijd kijken of die wens in vervulling gebracht kan worden. Ben je naast Italiaanse damesvesten nog op zoek iets anders, bekijk dan het volledige aanbod van onze Italiaanse damesmode.

Het nieuwste aanbod uit Toscana, maandelijks voor jou geselecteerd en helemaal afgestemd op de Nederlandse maatvoering en pasvorm. Je weet dus zeker dat jouw maat er ook tussen zit als je normaal moeite hebt met de juiste maat te vinden in Italië. Daarom shop je Italiaanse damesvesten bij Via Fillungo.

De winkel

Koningstraat 6, 6511 LB Nijmegen

024 360 3163

info@viafillungo.nl

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen 13:00 – 17:00
foto-etalage-via-fillungo

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.