Italiaanse truien voor dames

Er zijn verschillende soorten Italiaanse truien voor dames. Een compleet eigen stijl, passend bij elke gelegenheid. Een Italiaanse dames trui mag daarom niet in je kledingkast ontbreken. We leggen de verschillen tussen de soorten dames truien uit Italië graag aan je uit.

Verschillende soorten Italiaanse dames truien

Als we het hebben over Italiaanse dames truien onderscheiden we een aantal typen truien:

  • Dames coltruien
  • Dames gebreide truien
  • Dames pullovers
  • Dames spencers
  • Dames sweaters

 

Daarnaast zijn er nog veel meer soorten Italiaanse dames truien en wisselt het assortiment natuurlijk ook op basis van de seizoenen.

Italiaanse dames truien kopen voor elke gelegenheid

Omdat er zoveel soorten Italiaanse truien voor dames zijn, is er ook steeds een ander model geschikt voor een bepaalde gelegenheid. Kies je voor een nette pullover in combinatie met een Italiaanse dames blouse? Of juist een lekkere fleece trui voor in je vrije tijd?

Wat voor gelegenheid je ook hebt, er is altijd een Italiaanse trui voor dames die erbij past.

Een goede Italiaanse trui voor dames is gemaakt van mooi materiaal wat zorgt voor topkwaliteit. Dat mag je bij ons dan ook verwachten van je Italiaanse damestrui.

Italiaanse truien voor dames zijn tijdloos. Er is zo eindeloos veel te combineren. Daarnaast wordt er steeds weer ingespeeld op de nieuwste trends met andere motiefjes, prints, kleuren en pasvorm.

Niet voor niets wordt er vaak op vakantie in Italië veel geshopt en komen mensen met extra tassen kleding thuis. Dat moment hoeft zich nu niet tot de vakantie te beperken. Want Italiaanse dames truien zijn plotseling heel bereikbaar geworden, zowel online als in de winkel in Nijmegen.

Italiaanse truien dames kopen bij Via Fillungo

Italiaanse truien voor dames en andere Italiaanse damesmode wordt speciaal geselecteerd voor Via Fillungo. De mooiste kwaliteit met steeds wisselende items origineel uit Toscane. Ons assortiment is volledig afgestemd op de Noord-Europese maatvoering. Op die manier wordt het dragen van de mooiste Italiaanse truien voor dames voor iedereen nog beter bereikbaar.

Shop direct online in onze webshop of kom gezellig sfeer proeven in de winkel in Nijmegen. De winkel is gevestigd in het centrum op de Koningstraat 6, Nijmegen. Ideaal om te combineren met een toeristisch dagje Nijmegen.

Heb je speciale wensen voor je Italiaanse dames trui of andere kleding? Laat het ons dan vooral weten. Aangezien we zelf de mooiste items voor onze winkels selecteren, proberen we altijd rekening te houden met speciale wensen.

De winkel

Koningstraat 6, 6511 LB Nijmegen

024 360 3163

info@viafillungo.nl

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen 13:00 – 17:00
foto-etalage-via-fillungo

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.