Italiaanse jurken

Italiaanse jurken jurken zijn er in veel soorten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen. De prachtige stijl, mooie afwerking en perfecte kwaliteit. Dat is dan ook wat je bij ons mag verwachten van een jurk uit italië. Het fijne van Italiaanse jurken is dat als je ze aantrekt, je jezelf direct in Italië waant.

Stijlvolle Italiaanse jurken voor elke gelegenheid

Een stijlvolle Italiaanse jurk voor elke gelegenheid. Dat bieden we je graag aan. Om die reden hebben we verschillende soorten Italiaanse jurken, zoals: 

  • Zomerjurken
  • Linnen jurken
  • Galajurken
  • Maxi jurken
  • Cocktailjurken

Dit is slechts een deel van de keuze. Daarnaast verschilt het aanbod ook nog per seizoen. Je bent bij ons 12 maanden per jaar verzekerd van de mooiste Italiaanse jurken.

Welke jurk uit Italië kunnen we voor jou klaarleggen? Ook als je nog niet weet wat je zoekt, is het heerlijk om de Italiaanse sfeer te komen proeven en nieuwe ideeën op te doen.

Italiaanse jurken bij Via Fillungo

Bij Via Fillungo importeren we zelf de beste kwaliteit en nieuwste trends uit Italië. Elke maand komen er nieuwe voorraad en nieuwe modellen Italiaanse jurkjes beschikbaar. We gaan uiteraard op in de seizoenen en zorgen dat de stof, het model en het kleurgebruik altijd perfect past bij jouw wensen. Bij Via Fillungo combineren we passie voor Italiaanse damesmode met een persoonlijke benadering.

Dat is dan ook de reden dat we een fysieke winkel in Nijmegen hebben. Op die manier krijg je nog beter het gevoel bij onze Italiaanse jurken. Je voelt de stof in je handen en op je lijf. Ook worden de verschillen tussen de Italiaanse jurkjes op die manier nog beter zichtbaar.

We hebben onze Italiaanse jurken helemaal afgestemd op de Noord-Europese confectiematen en maatvoeringen. Jouw maat is dus ook beschikbaar.

Italiaanse jurken kopen

Italiaanse jurken koop je bij Via Fillungo. Elke maand nieuwe voorraad, nieuwe stijl en helemaal aangepast op de maatvoering van de Nederlander. Shop direct online in onze vernieuwde webshop met Italiaanse jurken of kom langs in onze winkel in Nijmegen.

Je vindt ons op de Koningstraat 6 in het centrum van Nijmegen.

In de winkel kun je alles uiteraard direct passen en meenemen. Combineer stijlen en probeer nieuwe Italiaanse jurkjes uit. Met veel passie staan we voor je klaar.

Ben je op zoek naar andere Italiaanse dameskleding? Ook kan zit je goed bij Via Fillungo. Naast Italiaanse jurken bieden we ook rokken, broeken en nog veel meer aan.

De winkel

Koningstraat 6, 6511 LB Nijmegen

024 360 3163

info@viafillungo.nl

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen 13:00 – 17:00
foto-etalage-via-fillungo

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.