Italiaanse dames broeken

Italiaanse dames broeken zijn er in veel verschillende soorten. Er zit veel variatie in stof, stretch, pasvorm en gelegenheid. Dames broeken uit Italië geven net even dat extra stukje flair wat je zoekt in een fijne damesbroek. Bij Italiaanse damesmode denken wij aan Italiaanse dames broeken. En om in te haken op de diverse gelegenheden hebben we ook diverse Italiaanse dames broeken, zoals: 

  • Chino’s
  • Leggings
  • Pantalons
  • Korte broeken
  • Joggingbroeken

Ook hebben we natuurlijk diverse soorten Italiaanse dames jeans. Jij bedenkt de gelegenheid, wij zorgen voor de juiste en bijpassende Italiaanse dames broek.

Wat zijn Italiaanse damesbroeken?

Italiaanse dames broeken heb je zoals gezegd in allerlei soorten en voor verschillende gelegenheden. Een echte Italiaanse damesbroek is ontworpen in Italië door een Italiaanse modeontwerper. En dat hoeft zeker niet duur te zijn.

Het is de kunst om klasse uit te stralen met een trendy ontwerp Italiaanse damesbroek.

Als je wel eens op vakantie bent geweest in Italië of naar een Italiaanse film gekeken hebt, dan dacht je misschien: Waar kopen mensen zulke broeken toch? Het ziet er zo fantastisch uit! Daar hebben we het antwoord op.

Italiaanse dames broeken kopen bij Via Fillungo

Via Fillungo maakt Italiaanse dames broeken wel heel bereikbaar. Met een webshop én een fysieke winkel in Nijmegen zijn wij dé specialist voor Italiaanse dames broeken en Italiaanse fashion. We hebben maandelijks nieuw modellen speciaal geselecteerd voor onze collectie en natuurlijk helemaal vanuit Italië. Via Fillungo heeft bewust gekozen voor een combinatie van webshop en winkel, zodat je altijd online direct op de hoogte bent van de nieuwe voorraad en productlijnen. Daarnaast is passen in de winkel altijd mogelijk. Bij Italiaanse dames broeken is de pasvorm en het comfort belangrijk. Dat gevoel krijg je echt bij ons in de winkel en dan ontdek je eenvoudig welke Italiaanse damesbroeken het beste bij jou passen.

Ook voor de Italiaanse dames broeken kiezen we elke maand nieuwe broeken uit Italië met prachtige kleuren, eerlijke materialen en natuurlijk Italiaanse oorsprong. We selecteren op draagcomfort en de maatvoering is helemaal ingesteld op Noord-Europese maatvoeringen. Aangezien het gemiddelde postuur van een Italiaanse er anders uitziet dan een Nederlandse hebben we daar onze producten ook op aangepast.

Bij Via Fillungo ben je altijd verzekerd van snelle verzending, originele Italiaanse kwaliteit en maandelijks nieuwe producten. Bestel direct online of kom langs in onze winkel in Nijmegen. Voor welke gelegenheid kom jij bij ons langs?

De winkel

Koningstraat 6, 6511 LB Nijmegen

024 360 3163

info@viafillungo.nl

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen 13:00 – 17:00
foto-etalage-via-fillungo

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.