Italiaanse blouses voor dames

De Italiaanse blouse voor dames is een van de meest karakteristieke mode items. Het leuke van een Italiaanse blouse voor dames is dat de stijl heel divers is en daarom per gelegenheid anders gedragen kan worden. Sowieso verschillen de modellen Italiaanse blouses voor dames in lengte, fit en natuurlijke de print. Wat dat betreft kan je kledingkast niet genoeg Italiaanse dames blouses bevatten, zodat jij bij elke gelegenheid goed uit de verf komt.

Italiaanse blouse voor dames dragen

Een Italiaanse blouse kun je op diverse manieren dragen. Allereerst bepaalt het model al deels de stijl. Kies je voor klassiek, modern, met print of zakelijk. Ook de combinatie met een jasje of colbert geeft een heel andere stijl aan de Italiaanse dames blouse. Het mooiste detail van de Italiaanse blouse voor dames is de taillering waardoor een Italiaanse blouse mooi afkleedt. Ook ‘s zomers is de Italiaanse blouse voor dames een veel gekozen item. Heerlijk luchtig en licht om te dragen, zowel casual als op kantoor.

Italiaanse blouses voor dames is een zeer tijdloos item wat al jaren onderdeel is van de modetrends uit Italië. Met Milaan als modehoofdstad van Italië worden er continu nieuwe blouses en stijlen gepresenteerd. Juist het eindeloos combineren van stijlen Italiaanse blouse voor dames met verschillende pasvormen en printjes, maakt dat dit item al decennia lang niet uit de winkels en kledingkasten weg te denken is.

Dames overhemd Italiaans

Een Italiaans dames overhemd is een soort Italiaanse blouse, die voor nette of zakelijke gelegenheden gedragen wordt. Het Italiaanse overhemd voor dames zie je daarom meestal terug in rustigere en egale tinten zonder print. Per model Italiaans dames overhemd verschilt of je dit in of uit de broek draagt. Afhankelijk van je eigen stijl en de gelegenheid is het leuk item om te combineren met een Italiaanse damesbroek of Italiaanse rok.

Italiaanse dames blouse kopen bij Via Fillungo

Onze Italiaanse dames blouse komt rechtstreeks uit Italië. Bij Via Fillungo selecteren we speciaal voor jou maandelijks de mooie Italiaanse damesmode, zodat het in Nederland ook bereikbaar wordt. Natuurlijk is de maatvoering van de Italiaanse blouses voor dames helemaal afgestemd op de standaard maten van Nederlanders. Op die manier geniet je van mooie Italiaanse dames blouses die ook nog eens perfect zitten.

Kom gerust langs in de winkel in Nijmegen of shop direct online. In de winkel kun je perfect alle verschillen voelen tussen stof, pasvorm en stijl van onze selectie Italiaanse blouses voor dames.

De winkel

Koningstraat 6, 6511 LB Nijmegen

024 360 3163

info@viafillungo.nl

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen 13:00 – 17:00
foto-etalage-via-fillungo

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.